fbpx

ZAKLJUČEK REEBOK CROSSFIT GAMES – OPEN 2016

33 pogumnih članov RCL, ki so se prijavili na Open (in tudi veliko drugih, neprijavljenih), je pretekli vikend “prešvicalo” še zadnjo nalogo, ki jim jo je pod noge vrgel Dave Castro. To ni bil samo test fizične pripravljenosti, temveč tudi psihične (še posebej 16.5 – tisti, ki ste ga oddelali, veste 🙂 ).
Vsa čast vsem, ki ste se letos prvič prijavili na Open. Kljub začetni negotovosti ste Open oddelali z odliko! Izpostavili bi tudi našo »staro gardo« – Alena Čemeriko, Davida Mira, Filipa in Katarino Kolšek, Monteja Barlowa in Mahmouda Mouaza, ki so 5 tednov zapovrstjo dokazovali, da se lahko kosajo tudi z najtežjimi nalogami – bravo!
Posebej velja izpostaviti glavno atrakcijo letošnjega Opena v RCL – interno tekmovanje Osa vs. Robs. Čestitke gredo Dejanu Robidi, ki je po zaostanku 0:2 prestavil v višjo prestavo in na koncu zmagal. Žan je imel po prvih dveh tednih kar lepo prednost, zaradi česar se je na Dejanovi glavi nabralo kar nekaj soli. Zadnje 3 workoute pa je (s Castrovo pomočjo) Dejan oddelal kot za šalo in Žan mu ni mogel več slediti. Bravo Robs!
Uspešno zaključenemu Open-u smo v RCL dodali še dodaten workout 16.6 kjer ni manjkalo hrane, pijače, smeha in zabave, ob najboljši in najbolj fit družbi.
V imenu celotne ekipe RCL lahko rečemo: ni pomembno ali ste Open oddelali RX ali scaled, ali kakorkoli drugače – naredili ste nekaj dobrega zase in to šteje! Postali ste boljša verzija sebe izpred 5-ih tednov in upamo, da boste še naprej tako dobro delali in izboljševali sebe, tako fizično kot tudi psihično. 🙂

Do naslednjega Open-a …

Naslov
Šmartinska c. 106
Telefon
+386 70 658 112
Odprto
PON - PET: 6.30 - 21.30, SOB: 17.00 - 19.00
E-pošta