fbpx
nutricistika

SVETOVANJE S PODROČJA ZDRAVE PREHRANE

z Metko Golčman

“Jej meso in zelenjavo, oreške in semena, nekaj sadja, malo škroba in nič sladkorja. Vzdržuj vnos na nivoju, ki podpira tvojo vadbo in ne tvoje telesne maščobe.”

– CrossFit Journal, september 2002, “The Garage Gym”, “World Class Fitness in 100 Words”

Mnogi med vami ste že dodobra ozavestili pomembnost pravilne, uravnotežene prehrane in želite občasno le dopolniti svoje znanje ali jedilnik. Nekateri niste zadovoljni s svojimi prehranjevalnimi navadami in posledično tudi zdravjem ter videzom, spet drugi pa imate ob aktivnejšem športnem udejstvovanju specifične potrebe in želje glede mišične mase, moči, aktivnega počitka ipd. Vsem lahko pomagamo s svetovanjem o zdravem prehranjevanju.

Programi prehranskega svetovanja

GOVORILNE URE ZA ČLANE
Vsak član CFL lahko 1x mesečno izkoristi 10-minutno osebno svetovanje.

TERMIN: po dogovoru
CENA ZA ČLANE CFL: BREZPLAČNO

INDIVIDUALNI POGOVOR
Enourni pogovor o načinu prehranjevanja, nasvetih za izboljšanje prehrane in življenjskega stila.

TERMIN: po dogovoru
CENA: 17 EUR (za člane CFL 12 EUR)

Več info in naročilo

Sodelovanje s prehransko svetovalko

Poglobljeno enomesečno sodelovanje s prehransko svetovalko na podlagi uvodnega vprašalnika. Pogovor o ciljih in željah glede prehrane ter nasploh zdravega življenjskega stila. Spoznavanje osnov prehrane: kalorij, glavnih makro- in mikrohranil, predlogi obrokov itd. Redna komunikacija preko e-pošte, telefona in/ali v živo. Na željo tudi podrobnejši prehranski načrt, mesečne meritve in spremljanje napredka.

TRAJANJE: 1 mesec
CENA: 60 EUR/mesec (za člane CFL 50 EUR/mesec)

Več info in naročilo
Metka Golčman
Metka Golčman
PREDSTAVITEV PREHRANSKE SVETOVALKE METKE GOLČMAN

Metka je z nami v CrossFit Ljubljana že od samega začetka, saj ji je rekreacija najljubša prostočasna dejavnost in užitek, brez katerega si ne predstavlja dneva. Iz začetnega zanimanja za zdravo hrano in želje po lepše oblikovani postavi je zrasel resen hobi, ki ga je dopolnila z uspešno končanim certifikatom za prehranskega svetovalca SFN (Specialist in Fitness Nutrition) pri ameriški organizaciji ISSA (International Sports Sciences Association). Svoje znanje ves čas dopolnjuje s sledenjem novim raziskavam in drugim izobraževanjem. Velikega pomena ne daje le zdravi prehrani in gibanju, pač pa poudarja tudi kakovosten spanec, učinkovito spopadanje s stresom, urejen vsakodnevni urnik, dobre odnose ipd. Z veseljem vam bo pomagala pri vaših željah po bolj zdravem prehranjevanju in izboljšanju življenjskega sloga.

Pišete ji lahko na
[email protected]
ali jo pokličete na
031 436 891.