fbpx
nutricistika

SVETOVANJE S PODROČJA ZDRAVE PREHRANE

“Jej meso in zelenjavo, oreške in semena, nekaj sadja, malo škroba in nič sladkorja. Vzdržuj vnos na nivoju, ki podpira tvojo vadbo in ne tvoje telesne maščobe.”

– CrossFit Journal, september 2002, “The Garage Gym”, “World Class Fitness in 100 Words”

Mnogi med vami ste že dodobra ozavestili pomembnost pravilne, uravnotežene prehrane in želite občasno le dopolniti svoje znanje ali jedilnik. Nekateri niste zadovoljni s svojimi prehranjevalnimi navadami in posledično tudi zdravjem ter videzom, spet drugi pa imate ob aktivnejšem športnem udejstvovanju specifične potrebe in želje glede mišične mase, moči, aktivnega počitka ipd. Vsem lahko pomagamo s svetovanjem o zdravem prehranjevanju.

Programi prehranskega svetovanja

GOVORILNE URE ZA ČLANE
Vsak član CFL lahko 1x mesečno izkoristi 10-minutno osebno svetovanje.

TERMIN: po dogovoru
CENA ZA ČLANE CFL: BREZPLAČNO

INDIVIDUALNI POGOVOR
Enourni pogovor o načinu prehranjevanja, nasvetih za izboljšanje prehrane in življenjskega stila.

TERMIN: po dogovoru
CENA: 17 EUR (za člane CFL 12 EUR)

Več info in naročilo

Sodelovanje s prehransko svetovalko

Poglobljeno enomesečno sodelovanje s prehransko svetovalko na podlagi uvodnega vprašalnika. Pogovor o ciljih in željah glede prehrane ter nasploh zdravega življenjskega stila. Spoznavanje osnov prehrane: kalorij, glavnih makro- in mikrohranil, predlogi obrokov itd. Redna komunikacija preko e-pošte, telefona in/ali v živo. Na željo tudi podrobnejši prehranski načrt, mesečne meritve in spremljanje napredka.

TRAJANJE: 1 mesec
CENA: 60 EUR/mesec (za člane CFL 50 EUR/mesec)

Več info in naročilo