fbpx

Varovanje osebnih podatkov

Zadnja sprememba: 23. februar 2020

Podjetje Smo-fit d.o.o. (CrossFit Ljubljana – www.crossfitljubljana.si, predhodno tudi Reebok CrossFit Ljubljana oz. RCL) se zavezuje, da bo ščitilo vašo zasebnost in uporabljalo tehnologijo, ki vam omogoča zmogljivo in varno spletno izkušnjo. Ta izjava o zasebnosti velja za spletno mesto CrossFit Ljubljana (www.crossfitljubljana.si) ter upravlja zbiranje in uporabo podatkov. Z uporabo spletnega mesta CrossFit Ljubljana soglašate z načini uporabe podatkov, ki so opisani v tej izjavi.

Če neposredno razkrijete prepoznavne ali občutljive podatke na javnih oglasnih deskah spletnega mesta CrossFit Ljubljana, lahko te podatke zbirajo in uporabljajo drugi.

Opomba: CrossFit Ljubljana ne prebira vaše osebne spletne komunikacije.

CrossFit Ljubljana vas poziva, da preberete izjave o zasebnosti spletnih mest, ki jih obiščete s spletnega mesta CrossFit Ljubljana, da boste razumeli način zbiranja, uporabe in skupne rabe vaših podatkov na teh spletnih mestih. Podjetje Smo-fit d.o.o. ne odgovarja za izjave o zasebnosti ali drugo vsebino na spletnih mestih izven spletnega mesta CrossFit Ljubljana.

ZBIRANJE OSEBNIH PODATKOV

CrossFit Ljubljana zbira osebne prepoznavne podatke, kot so e-poštni naslov, ime, domači ali službeni naslov ali telefonska številka. CrossFit Ljubljana zbira tudi anonimne demografske podatke, ki jih ni mogoče povezati z vami.

CrossFit Ljubljana samodejno zbira tudi nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika. Med te podatke sodijo: naslov IP, vrsta brskalnika, imena domen, čas dostopanja in naslovi napotitvenih spletnih mest. CrossFit Ljubljana te informacije uporablja za izvajanje storitve, za ohranjanje kakovosti storitve in za izračun splošne statistike o uporabi spletnega mesta CrossFit Ljubljana.

S prijavo na e-novice, poslanim povpraševanjem ali prijavo v članske strani omogočite podjetju Smo-fit d.o.o., Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke. Posredovane osebne podatke bomo obdelovali v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Uradna oseba podjetja je Marina Šink, dosegljiva na elektronskem naslovu: [email protected].

OBDELAVA PODATKOV

Vaše osebne podatke zbiramo le, če je to nujno potrebno.

S prijavo na e-novice se strinjate, da o vas zbiramo osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi. Osebni podatki, ki jih zbiramo so ime, priimek in elektronski naslov.

Če želite oddati povpraševanje, vas bomo prosili za ime, priimek, elektronski naslov in telefonsko številko. Osebne podatke potrebujemo, da vam lažje podamo odgovor oz. ponudbo na vaše povpraševanje oz. za izvedbo naročene storitve.

Če se kot član centra CrossFit Ljubljana prijavite v portal za člane, ki je potreben za vodenje prijav članov na termine treningov in za namene vodenja lastne evidence napredka, vas bomo prosili za ime, priimek, vrsto vadbe, na katero ste prijavljeni, elektronski naslov in številko vašega mobilnega telefona ter vaš naslov. Za nemene evidence lastnih treningov in vadbenega napredka imate kot prijavljeni član na razpolago osebni dnevnik, ki je viden samo vam. Vaše ime in priimek bosta vidn aktivnim članom v portalu za člane, ki se prijavljajo na termine vadb in imajo, tako kot vi, pri CrossFit Ljubljana veljaven članski račun zaščiten z geslom.

NAMEN

CrossFit Ljubljana zbira in uporablja vaše osebne podatke za pravilno izvajanje spletnega mesta CrossFit Ljubljana in ponujanje zahtevanih storitev. CrossFit Ljubljana vas z osebnimi prepoznavnimi podatki tudi obvešča o drugih izdelkih ali storitvah, ki so na voljo na spletnem mestu CrossFit Ljubljana. CrossFit Ljubljana lahko stopi v stik z vami, ko izvaja mnenjske raziskave o trenutnih storitvah ali morebitnih novih storitvah, ki bodo morda na voljo.

Osebne podatke zbiramo v skladu za namenom, za katerega ste nam jih posredovali. Posredovanih osebnih podatkov ne bomo uporabili za drug namen.

PRAVNA PODLAGA

Osebne podatke zbiramo na podlagi vašega soglasja oz. na podlagi pogodbe.

UPORABA OSEBNIH PODATKOV

Osebne podatke uporabljamo izključno za namen, zaradi katerega ste nam podatke posredovali.

SHRANJEVANJE PODATKOV

Osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi na e-novice, hranimo do preklica. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem. Vse ostale osebne podatke v okviru pogodbenega sodelovanja hranimo v skladu z veljavno zakonodajo.

POSREDOVANJE OSEBNIH PODATKOV

Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo javno razkrili, razen izbranim pogodbenim partnerjem, katere prav tako zavezuje Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov. Osebnih podatkov ne bomo posredovali v tretjo državo ali organizacijo.

UPORABA PIŠKOTKOV

Spletno mesto CrossFit Ljubljana vam s piškotki pomaga prilagoditi spletno izkušnjo. Piškotek je besedilna datoteka, ki jo na trdi disk postavi strežnik spletnih strani. S piškotki ni mogoče zaganjati programov ali dostavljati virusov v računalnik. Piškotki so enolično dodeljeni vam, bere pa jih lahko le spletni strežnik v domeni, ki je izdala piškotek za vas.

Eden od prvotnih namenov piškotkov je, da vam pomagajo prihraniti čas. Namen piškotka je, da spletnemu strežniku sporoči, da ste se vrnili na določeno stran. Če npr. prilagajate strani CrossFit Ljubljana ali se registrirate na spletnem mestu, piškotek CrossFit Ljubljana pomaga, da se spomni vaših določenih podatkov, ko ga naslednjič obiščete. S tem je poenostavljen postopek beleženja osebnih podatkov. Ko se vrnete na isto spletno mesto CrossFit Ljubljana, se lahko podatki, ki ste jih prejšnjič vnesli, obnovijo; tako zlahka uporabljate funkcije spletnega mesta CrossFit Ljubljana, ki ste jih prilagodili.

Piškotke lahko sprejmete ali zavrnete. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, vendar lahko svoj brskalnik po navadi nastavite tudi tako, da bo zavrnil piškotke, če to želite. Če izberete zavračanje piškotkov, ne boste mogli v celoti izkusiti interaktivnih funkcij storitev spletnega mesta CrossFit Ljubljana (npr. članskih strani).

Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate.

VAŠE PRAVICE

V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.

Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov.

Zahtevo lahko pošljete na elektronski naslov: [email protected] ali po pošti na naslov:

Smo-fit d.o.o.
Šmartinska c. 106
1000 Ljubljana
Slovenija

V primeru spora imate pravico vložiti ugovor pri podjetju Smo-fit d.o.o. ter pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.

Naslov
Šmartinska c. 106
Telefon
+386 70 658 112
Odprto
PON - PET: 6.30 - 21.30, SOB: 17.00 - 19.00
E-pošta