fbpx

ZAKLJUČEK IZZIVA DOBRODELNO OBLIKOVANJE TELESA – PODELITEV SREDSTEV DRUŽINI V STISKI

Člani RCL so se spet izkazali v izzivu Dobrodelno oblikovanje telesa. Od vseh, ki so pristopili k izzivu, se jih je na koncu 26 dejansko prebilo skozi 6 tedenski izziv. In dosegli so lepe rezultate, tako ob izgubi kilogramov in deleža maščob kot tudi izboljšanja metabolizma, veliko pa jih je tudi korenito spremenilo način prehranjevanja.

Večina izzivalcev je šla skozi 3 meritve, ob čemer smo ob prvi ugotovili, da bo potrebnega kar nekaj truda, da dosežemo oz. se približamo želenim rezultatom. Ves čas smo imeli pred očmi dejstvo, da sta pri tem enako pomembna zdrava, uravnotežena prehrana kot tudi redna vadba. Oboje sami redko vzdržujemo v obsegu in na način, ki bi zagotavljal optimalne rezultate in zato je še toliko bolje, da se tega lotimo skupaj. Skozi 6 tednov smo z udeleženci izziva delili številne napotke, priporočila, podatke o vsebnosti kalorij v hrani in pijači ter povsem preproste in koristne napotke naših trenerjev, za vas pa smo organizirali tudi delavnico “Zdrava prehrana skozi dan”. Nekaj sodelujočih članov nas je pridno zalagalo z recepti, fotografijami obrokov in nekaj tega je tudi na ogled na tabli v gymu.

Izziv je bil relativno kratek, vendar dovolj dolg, da ste tisti, ki ste to želeli, spremenili in pridobili bolj pozitiven pristop k prehrani ter se prepričali kako lahko skrb za prehrano v kombinaciji z vadbo pokaže presenetljivo dobre rezultate. Izziv predstavlja našo pomoč članom, izkazal pa se je tudi kot dobro izhodišče za vzpostavitev bolj zdravih prehranjevalnih in vadbenih navad.

Ker pa ob skrbi za svoje boljše zdravje in počutje nismo pozabili na tiste, ki se srečujejo s hudimi problemi in težavami ter so zapadli v socialne stiske, smo s prostovoljnimi prispevki sodelujočih v izzivu zbrali 450 EUR. Tudi tokrat smo se povezali z gospo Anito Ogulin ter preko Zveze prijateljev mladine Moste Polje, družini v stiski pomagali tako, da smo v njihovem imenu poravnali neplačane, zapadle račune (šolska prehrana za otroke, električna energija – pred izklopom, ipd.). Tisti, ki izziva zaradi objektivnih okoliščin niso uspeli dokončati v predvidenem času in dati svojega prispevka, pa to še vedno lahko storijo.

Ponosni smo, da lahko skupaj s člani Reebok CrossFit Ljubljana pomagamo tistim, ki se znajdejo v stiski, zato se vsem sodelujočim iskreno zahvaljujemo!

Ekipa Reebok CrossFit Ljubljana

Naslov
Šmartinska c. 106
Telefon
+386 70 658 112
Odprto
PON - PET: 6.30 - 21.30, SOB: 17.00 - 19.00
E-pošta