fbpx

#SupportYourLocalBox

Trenutno so gymi po svetu zaprti, a to še ne pomeni da naš CF community ni v stiku. Zato je tu še ena lepa priložnost, da stopimo skupaj in se še dodatno povežemo.

Zahvaljujemo se vsem tistim, ki ste nam v preteklih tednih pisali sporočila, izrazili hvaležnost za naša prizadevanja, da ostanete fit in da ostanemo povezani. Mnogi se niste strinjali s tem, da ustavimo trganja (sepe) in zamrznemo večmesečne karte, ker nas želite s tem tudi finančno podpreti saj smatrate, da delamo vse kar je v naši moči in naj z dobrim delom in pozitivnimi mislimi tudi nadaljujemo.

Karte smo kljub temu zamrznili prav vsem. Imate pa sedaj priložnost ob prijavi na event “SUPORT YOUR LOCAL BOX” donirati poljubni znesek, ki ga bo na koncu prejel izbrani gym in s tem pomagati izbranemu boxu-gymu (ob prijavi imate možnost navesti gym, ki mu boste donirali svoj prispevek).
Sodelujete lahko seveda tudi brezplačno, donacije so odločitev vsakega posameznika.

V naslednjih treh tednih, bodo sledili 3 klasični treningi, izvedljivi za vse, ne glede na to na katerem nivoju pripravljenosti ste, zato ne oklevaj in se prijavi!


ZA PRIJAVO KLIKNITE NA SPODNJO SLIKO:


CFL bo tako kot vedno poskrbel, da bomo imeli svojo lestvico rezultatov. Dobrodošle tudi kakršnekoli medsebojne stave ali izzivi, kot je bilo to na lanskem OPENu.

Prvi WOD bo objavljen v petek, 3. 4. 2020.

Prijavi se!

Mamo to CFL!

Naslov
Šmartinska c. 106
Telefon
+386 70 658 112
Odprto
PON - PET: 6.30 - 21.30, SOB: 17.00 - 19.00
E-pošta