fbpx

Reebok CrossFit Ljubljana Challenge / Buyothlon, Straža 2015 – In zmagovalci so…

Tekmovanje, izziv, druženje, ki je preraslo v tradicijo.
RCL je dejansko velika družina in v Lokah pri Straži se nas je zbralo preko 130, kar 94 tekmovalcev, med njimi tudi naši ameriški prijatelji, pa je premagovalo progo z 21 izzivi.
Že sama imena posamičnih postaj RCL izziva so napovedovala, da ne bo povsem enostavno: Most na reki Krka, Zip line “leteči štajerc”, Operacija Weiss, Kitzbühel, Marionetka, Cliffhanger, Laguna mrtvih, Costa Concordia…

In na vsej poti izziva je marsikdo pomislil, kako zelo so se obrestovli vsi treningi, saj je splošna pripravljenost, moč in vzdržljivost pomagala čez marsikatero prepreko.

RCL Challenge ne nosi zamanj delovnega imena Buyothlon. Buyo je ponovno s svojo ekipo, svojimi domačimi ter Žanom, Popetom, Glinškom, Damjanom, Metko, Luko, Rokom povezal vse niti izziva v Lokah pri Straži, od ideje do realizacije. Buyotu je tudi tokrat uspelo vse skupaj izpeljati na zavidljivi ravni, saj je po besedah sodelujočih, naš RCL Challenge Straža 2015, zasenčil celo Tough Mudder.

Ob celotni progi je super osrednja lokacija ponujala možnosti druženja, iger za male in velike, disco bar, kulinaričnega uživanja, pri katerem je posebej potrebno izpostavit Blažev golaž, pa Blaževe domače salame in Martinov Fer Fud kamijonček. Vse skupaj smo na koncu zaokrožili še z extra+ roštiljanjem. Nekaj pridnih pekov nas je razveselilo s sladkimi grehi, posebej hvala Dejanovi mami, ki peče najboljše potice.

Za to, da so lahko starši brezskrbno izzivali RCL progo, je Nina odprla svojo ustvarjalno delavnico in igralnico, kjer ni manjkalo slikarskih nadobudnežev, skakanje na trampolinu, badminton, … Po zahtevnem izzivu so bili vsi polni adrenalina in so se pomerili še v igrah z žogo, kjer sta prednjačila Buyo in Damjan Jovič s poučnimi napotki za igro Rugbya in prava sreča je, da so vsi odnesli celo kožo 😉 DJ Alen je skrbel, da je glasba odzvanjala do….

Pohvalili in nagradili smo naj, naj posameznike, ekipe, med drugim največjo in najbolj razgibano ekipo POPTV, pa “medicince”, na katere računamo tudi po koncu študija 😉 in se zahvaliti vsem, ki so tako ali drugače prispevali k nepozabnemu dogodku (če smo koga izpustili – HVALA VSEM).

Nismo pozabili izpostaviti celotnega trenerskega tima Reebok CrossFit Ljubljana, s katerim ves čas dokazujemo, kako deluje dobro usklajena, strokovna in pozitivna ekipa.

Naslov
Šmartinska c. 106
Telefon
+386 70 658 112
Odprto
PON - PET: 6.30 - 21.30, SOB: 17.00 - 19.00
E-pošta