fbpx

RCL CHALLENGE – BUYOTHLON STRAŽA 2016

12 ekip, 95 tekmovalcev (navijačev nismo šteli), 20 ovir, številni prijatelji pod Buyotovo taktirko vključeni v to, da je letošnji izziv presegel lanskega in navdušil vse sodelujoče. Naša štirinožna prijateljčka Sunny in Ida sta vse ekipe pospremila na prvo vodno oviro in otroci so ustvarili prelepe barvne potiske v delavnici pri Nini in Marini.

Vseh 12 ekip je “oddelalo” težaško delo, ko so se prebijale čez 20 ovir. In ekipa dela čudeže, saj so nekateri ob pomoči svojih ekipnih tovarišev počeli stvari, na katere sami niti pomislili nebi. Zmagali so člani Roll Jet, ki je bila tudi najhitrejša ekipa v raftanju. Za njihov uspeh jim je čestital Andrej Petkovič, predsednik rafting kluba Gimpex iz Straže (ki je tudi glavni “krivec” za odlično izvedbo Evropskega prvenstva v raftingu in zmage slovenske ekipe v spustu), ki je posebej čestital tudi moralnima zmagovalcema minulega veslaškega 24-urnega dobrodelnega podviga “Čopu&Špiku” Alenu in Dejanu, ki sta iz Buyotovih rok prejela velikanski pokal. Za uspeh smo zaploskali in čestitali ekipi RCL ter se trenerjem zahvalili za super prispevek k delovanju našega gyma. Nazadnje in nenazadnje pa smo glavnega krivca RCL Challenge Buyothlon Straža presenetili z zlato kartico RCL in posebnim darilom, pri prejemu katerega se kar ni nehal smejati. Hvala Buyo, za tvoje neusahljive ideje, optimizem in neizmerno privrženost centru RCL.
Hvala tudi celotni Buyotovi organizacijski in izvedbeni ekipi, vključno z njegovo družino, prijatelji in znanci, ki so bili vključeni v vrhunski projekt :)Na Buyotovo povabilo se je odzval tudi župan občine Straža g. Dušan Krštinc.

Se vidimo na RCL Challenge – Buyothlon Staža 2017 🙂

Naslov
Šmartinska c. 106
Telefon
+386 70 658 112
Odprto
PON - PET: 6.30 - 21.30, SOB: 17.00 - 19.00
E-pošta