fbpx
RCL BUYOTHLON CHALLENGE STRAŽA 2017

RCL BUYOTHLON CHALLENGE STRAŽA 2017

“Bilo je res noro in nepozabno”, so v en glas zatrjevali vsi sodelujoči na RCL Buyothlon Challenge Straža 2017. In bilo jih je veliko (115 tekmovalcev), ob članih RCL in njihovih bližnjih se nam je ponovno pridružil tudi Rugby klub Ljubljana in mladi Šakali in Hijene, pa starejši Mačkoni, ki so z nami premagovali letošnjih 27 ovir.

Že imena ovir so “obetala” in nismo bili razočarani 🙂 Buyo, Žan in ekipa RCL, Bad Boys, specialci, gorski reševalci, gasilci…so poskrbeli za adrenalinske izzive, ki so sodelujoče postavljale pred, na prvi pogled, nepremagljive ovire. A v timskem duhu in polne pozitivne energije, so ekipe premagale ovire in na koncu zadovoljno pritekle na cilj.

Za hrano sta ponovno poskrbela Blaž in Ksenja, za sladke pregrehe Tomi Češek iz Zebra Patisseries, pa super pivce je “zvaril” Toni Tekavec. Posebne pohvale in zahvale so bili deležni trenerji RCL Žan, Rok, Luka L. in Luka. pa Alekss Koštomaj in Jan Klemen za izjemne tekmovalne dosežke, našemu trenerju Roku smo zapeli in čestitali ob rojstnem dnevu, Andreji in Žanu zaželeli vse dobro ob pričakovanju naše najmlajše članice, ki je potrpežljivo počakala, da sta postorila vse načrtovano pred njenim prihodom.

V popoldanskih urah pa se je odvijal prav poseben dogodek, repriza finalne košarkarske tekme med reprezentanco Jugoslavije in ZDA, odigrane 1970 v Ljubljani. Ekipa RCL East – YU je imela tudi repliko dresov iz takratnega obdobja in po podaljšku premagala ekipo ZDA 87:78. Po sloviti tekmi je bil posnet film Bičemo prvaci sveta, katerega koproducent je bilo podjetje Perfo production. Na pobudo in v sodelovanju z našima članoma Andrejem Štritof in Ales Pavlin iz Perfo produktion, smo organizirali dražbo, izkupiček 1.500 EUR pa za nakup športne opreme podarili Osnovni šoli Vauta vas, iz katere izhajajo številni odlični športniki.

Otroci so ves dan ustvarjali pod okriljem Nine Koželj in Mance in nastale so čudovite slike in mozaiki, otroci pa so nekaj svojih del tudi prodali in zbran denar pristavili k dobrodelnemu čeku, ki smo ga predali podžupanu Straže g. Alojzu Knaflju, ki se mu je pozneje pridružil tudi župan Dušan Kreštinc.

Dobra volja, ples, smeh in petje so se razlegali po Straži pozno v noč, za posebno svetel del noči pa je poskrbel še Jaka z ognjemetom.

#Buyothlon2017

Naslov
Šmartinska c. 106
Telefon
+386 70 658 112
Odprto
PON - PET: 6.30 - 21.30, SOB: 17.00 - 19.00
E-pošta