fbpx

Prednovoletni trening, tekma, pokušina domačih dobrot, srečelov, druženje

Tradicionalno smo vse to združili v ponedeljkovo srečanje in gym je ponovno prekipeval od energije, srčnosti in dobre volje.
Znova so se izkazali naši pridni peki, saj je bilo izvrstnih dobrot resnično na pretek, manjkal ni Burek Box z najboljšim burekom v mestu, G3 spirits z Jegrom, člane je čakalo tudi darilce/novi RCL Zmajčkov nahrbtnik, ves čas pa smo pridno kupovali srečke in se navduševali nad lepimi nagradami, ki so jih prispevali naši člani in prijatelji ( SKI Servis STREL, Malalan, Avant2Go, Makeup by Tjasa, Porsche Inter Auto Slovenija, Zebra Patisseries, G3 G3spirits Training Center, Jack Daniels, V dobrih rokah, David Jerebic s.p. , CryO2 Klinika in še mnogi drugi). S prodajo srečk smo zbrali 800 EUR, ki bodo (v sodelovanju z Anita Ogulin in Zpm Moste Polje) družini, ki se je znašla v socialni stiski, vsaj malo pomagali prebroditi konec leta in bolj vedro začeti z novim.
Zabavna trening tekma se je nadaljevala v zagrizen turnir dvojic v balinčkih, ki se je zaključil s finalom tik pred polnočjo in velika zmagovalca sta postala Edi Sep in Žan Osredkar, za ovratnik pa sta jima vse do konca dihala Vlado Petek in David Mir. Čestitke Nepremagljivi dvojec! p.s. v treninge bomo prihodnje leto vključili tudi balinčke, Edi in Žan pa sta vam za majhno nadomestilo (sumimo, da bi to utegnilo biti v obliki piva) na voljo s svojimi neprecenljivimi nasveti ;)!!!

Se vidimo na Jezerškovih kuhančkih Jezeršek Catering, Martin Jezeršek), kranjskih in šmornu, danes zvečer ob 21.00 🙂

Foto: Andraž Lazič & Marina RCL

Naslov
Šmartinska c. 106
Telefon
+386 70 658 112
Odprto
PON - PET: 6.30 - 21.30, SOB: 17.00 - 19.00
E-pošta