fbpx

POMAGAMO PO SVOJIH MOČEH

Solidarnist nima meja in v CFL nikoli niti za trenutek ne zastanemo, ko ljudje, naši bližnji, prijatelji, ljudje v stiski potrebujejo pomoč.
 
V teh dneh smo bili priča pretresljivim zgodbam in v njih skušamo aktivno, vsaj malo, ublažiti strašljive situacije posledic vodne ujme, bolečino, skrb, stisko soljudi. Naša pomoč bo potrebna še naprej in ne bomo se ustavili, dokler bo potrebno.
Ne objavljamo zahval posameznikom, ki nesebično sodelujejo v naših akcijah, tudi posamično in z donacijami, ampak vsem, ki so v stiski sporočamo, da niso sami in da lahko tudi v bodoče računajo na nas. 🤝 Odzivamo se na konkretne stiske naših članov in našega okolja, hitro in diskretno.
 
P.S. Za vse akcije se dogovarjamo sproti, operativno pa ni vedno potrebno veliko število ljudi, zato vas ne kličemo množično, ampak v glavnem le tiste, ki ste se oglasili in ponudili svojo pomoč v katerikoli konkretni obliki. 💪
 
Velja pa, da lahko ponudite svojo pomoč glede na zmožnosti, enostavno z odgovorom spodaj ali na katerekole naše kontakte, mi pa poskušamo pomoč koordinirati s tistimi, ki jo potrebujejo. Težav in gorja je žal veliko in hitra pomoč je najboljša pomoč.
 
Naslov
Šmartinska c. 106
Telefon
+386 70 658 112
Odprto
PON - PET: 6.30 - 21.30, SOB: 17.00 - 19.00
E-pošta