fbpx

ZAKLJUČEK IZZIVA »DOBRODELNO OBLIKOVANJE TELESA« V RCL

Zaključili smo izziv 6-tedensko dobrodelno oblikovanje telesa, v katerega se je vključilo veliko naših članov. Dogodek je sicer trajal nekoliko dlje, saj so se nekateri priključili po uradnem začetku.
V izziv so se člani RCL priključili zaradi različnih razlogov: eni so želeli malce preoblikovati telo, drugi so bili le radovedni, kako izziv poteka, tretji pa so se v izziv vključili, ker radi sodelujejo pri vseh naših akcijah, ki so dobrodelne narave.

V času izziva so člani opravili tri meritve, merili pa smo težo, delež telesne maščobe, mišične mase, starost metabolizma, hidriranost ipd. Poskrbeli smo tudi za številne nasvete o sestavi rednih in zdravih obrokov, kalorijah v hrani, neučinkovitih dietah ter nekaj koristnih, zdravih receptov. V pomoč sodelujočim je bila ves čas naša članica in prehranska svetovalka Metka Golčman, svoje izkušnje o prehrani in prehranskih dodatkih pa je delila vsa ekipa RCL.

Sodelujoči so prispevali simbolično štartnino, ob koncu pa še 1 evro za vsak izgubljen kilogram in vsak izgubljen % maščobe.

Namen izziva je bil predvsem opozoriti na pomembnost uravnotežene, zdrave prehrane in pitja vode, ki skupaj z redno telesno aktivnostjo vplivata na zdrav način življenja. Večina članov je dosegla in celo presegla svoja pričakovanja glede telesne teže, boljšega počutja in bolj uravnoteženega prehranjevanja. Nekateri so ugotovili, da morajo spremeniti režim vadbe in drugih telesnih aktivnosti.

V izzivu smo zbrali 660 evrov in v sodelovanju z gospo Anito Ogulin ter Zvezo Prijateljev mladine Moste Polje pomagali trem družinam v socialni stiski.

Vsem sodelujočim, ki jim je uspelo doseči načrtovano, čestitamo, predvsem pa se v imenu družin, ki smo jim pomagali, zahvaljujemo za dobrodelni prispevek!

Naslov
Šmartinska c. 106
Telefon
+386 70 658 112
Odprto
PON - PET: 6.30 - 21.30, SOB: 17.00 - 19.00
E-pošta