fbpx

Dobrodelna akcija članov in prijateljev športnega centra CrossFit Ljubljana “DELIMO SREČO”

Člani in prijatelji CrossFit Ljubljana smo v predprazničnem času organizirali dobrodelno akcijo DELIMO SREČO v želji pomagati otrokom in družinam, ki jih je situacija v primežu izrednih razmer zaradi epidemije Covid-19 še dodatno pahnila v socialno stisko, revščino, v nemoč in žalost.

V spremenjenih razmerah se s člani CFL nismo mogli srečati na običajnih dobrodelnih dogodkih v našem športnem centru Crossfitl Lubljana, zato smo se na pot podali z DOBRODELNO SKRINJICO in z upoštevanjem varnostno zdravstvenih priporočil obiskali vse, ki so želeli sodelovati. Odziv vseh sodelujočih nas je ganil in razveselil, saj smo s prispevki posameznikov in podjetij zbrali preko 8.800 EUR.

Akcije smo se lotili v sodelovanju z Zpm Moste Polje v okviru projekta Veriga dobrih ljudi, katerega član je tudi CrossFit Ljubljana. Namen programa je pomoč pri reševanju stisk najbolj socialno ogroženih družin z mladoletnimi otroki iz vse Slovenije.

Z zbranimi sredstvi smo pomagali številnim konkretnim družinam, jih razbremenili delčka skrbi in jim vsaj za kratek čas povrnili upanje na boljše čase in zavedanje, da v stiski niso sami.

Za srčnost in pomoč se iskreno zahvaljujemo vsem posameznikom, članom CrossFit Ljubljana in prijateljem ter podjetjem Avant Car, Malalan, Simcon svetovanje in Zemljak, Andreji in Gaji pa za piškotke in zmajčke.

Ekipa CrossFit Ljubljana

https://www.facebook.com/CrossfitLjubljana
https://www.instagram.com/crossfitljubljana

Naslov
Šmartinska c. 106
Telefon
+386 70 658 112
Odprto
PON - PET: 6.30 - 21.30, SOB: 17.00 - 19.00
E-pošta