fbpx
CROSSFIT ONLINE QUALIFIERS

CROSSFIT ONLINE QUALIFIERS

CrossFit Online Qualifiers so zaključene in s ponosom lahko povemo, da je Jan Klemen v svoji kategoriji dosegel zelo dobro, 156. mesto na svetu. S tem rezultatom je še izboljšal svojo uvrstitev iz predhodnega tekmovanja CrossFit Open. Vsi štirje WODi so bili velik izziv, saj so poleg velikih tež vsebovali tudi napredne CF prvine. Po zaključku svojega prvega tekmovanja si je Jan oddahnil na zasluženih počitnicah.
Med najstniki v starostni kategoriji 16-17 let si je pričakovano, s prvim mestom, nastop na CrossFit Games prislužil Angelo Dicicco. Treningi z Richom Froningom se očitno obrestujejo. V novi, težko pričakovani kategoriji 35-39 let je konkurenca zelo močna. Med ženskami je Sam Briggs prepričljivo zmagala in si zagotovila varovalo v primeru, da se na tekmovanje ne uvrsti preko regionalcev. Po treh letih se vrača Valerie Voboril, s 17. mestom pa si je nastop zagotovila tudi veteranka Gamesov, Rebecca Voigt. Med moškimi je bil najbolj prepričljiv stari znanec Gamesov, Neal Maddox. Po treh letih se vrača tudi Kyle Kasperbauer. Zanimivo pa bo videti Nuna Costo, ki se bo Gamesov prvič lotil kot posameznik.
Čestitke tudi vsem iz starejših kategorij, ki so dokazali svojo pripravljenost in si zaslužili nastop na tem prestižnem tekmovanju. Kmalu pa sledijo tudi Regionalci, kjer bomo izvedeli kdo so preostali udeleženci letošnjih The CrossFit Games-ov.

#CrossFitGamesOpen #CrossFitGames

Naslov
Šmartinska c. 106
Telefon
+386 70 658 112
Odprto
PON - PET: 6.30 - 21.30, SOB: 17.00 - 19.00
E-pošta