fbpx

CROSSFIT LJUBLJANA – SKUPNOST, KI NAS POVEZUJE

CFL skupnost

Verjeli ali ne, letos jeseni bo CFL gym upihnil že 8 svečk. Na videz dolgo obdobje, ki pa je minilo, kot bi trenil. Preboleli smo vse otroške bolezni in premagali različne ovire na poti, a če potegnemo črto, je bilo vedno več smeha in prepotenih zadovoljnežev, kot česarkoli drugega.

V gymu v prvi vrsti skrbimo za vadbo, ki izboljša splošno telesno pripravljenost in zdravje, vendar smo prepričani, da vsakomur od nas gym ponuja veliko več. Nekateri so v gym prišli z željo po krepitvi telesne moči, spet drugi prihajajo sproščati ventile ali se vanj umaknejo po stresno preživetem dnevu. A ko štoparica na steni začenja odštevati, se meja med starimi in novimi, med izkušenimi in novinci, zabriše in vsi smo na istem. Vsi se spodbujamo in si na koncu prepoteni, izmučeni in z nasmeškom na obrazu čestitamo za opravljeni trening. Na koncu ni prav nič pomembno, kdo je končal prvi, kdo zadnji, kdo je naredil več ponovitev. Na koncu ostane dober občutek in šteje le to, da je vsak dal vse od sebe, da je delal po najboljših močeh in enako kot v gymu je tudi v življenju.

Marsikomu je gym postal druga družina, tukaj ste spoznali svoje nove prijatelje, simpatijo, ki je prerasla v ljubezen, v družino, dobili smo CFL podmladek in skupaj praznovali zmage v službi, šoli, v življenju … in to so ti čudoviti trenutki, zaradi katerih je na koncu vse vredno vloženega truda.

Vsi, ki se nam na novo pridružijo, so enotnega mnenja, da so v trenutku, ko stopijo skozi vrata gyma, v CFL družino toplo sprejeti. Ko na začetku z malo strahu vstopajo, jih takoj prevzame pozitivna energija, ki jo izkazuje vsak član CFL in na koncu treninga odhajajo zadovoljni, saj so dobili novo družino, nove prijatelje, nov zagon.

V vsem tem času je tudi kdo odšel, pa se vrnil ali pa tudi ne, a z večino smo ostali v stikih, povezani. Saj veste, kako je to: ‘Once CFL, always CFL’. Vedno smo znali stopiti skupaj, ko je bilo najtežje, neštetokrat smo se izkazali, ko je bilo treba komu pomagati in naše dobrodelne akcije so že zdavnaj postale prepoznavne po tem, da se vanje vključijo vsi dobro misleči, vsi,  ki jim je mar za soljudi in teh je pri nas večina, na kar smo še posebej ponosni.

Tudi sedaj, v tem obdobju, ko se nam je življenje obrnilo na glavo, ga različno preživljamo. Eni doma, eni na delovnih mestih, vsi pa skrbimo, da življenje teče naprej. In v takih trenutkih se še bolj kot sicer zavemo, kaj pomeni pripadati skupnosti, športni družini kot je CFL, ki ves čas udejanja pregovor “zdrav duh v zdravem telesu”. Vsak je po svojih močeh prispeval v teh za vse neznanih in negotovih okoliščinah. Še vedno smo bili “skupaj” na treningih, eni v dnevni sobi, drugi na vrtovih, balkonih. Z izzivi smo se skupaj podajali v različne zgodbe in prav vsaka objava na družbenih omrežjih, vsako sporočilce, vsak video chat, pa pomoč pri prevozih, dostavi, prenovi, tudi kak denarni prispevek, vsaka mala pozornost je izkazovala, da smo res družina. 

Ves čas si pomagamo, smo skupaj v dobrem in slabem. In vse skupaj prispeva k temu, da dejansko ohranjamo zdravo telo, predvsem pa zdrav duh ter da se bomo po koncu te “zgodbe” vrnili v življenje in v gym še bolj povezani, še bolj hvaležni za vse, kar imamo in kar ni samoumevno.

Verjamemo, da bomo skupaj uspešno prebrodili to obdobje in iz njega izšli bogatejši za neprecenljivo življenjsko izkušnjo, saj se tudi s pomočjo CFL skupnosti nenehno “pripravljamo na neznano” in nas tako nič ne more ustaviti. Kmalu bomo lahko spet skupaj uživali in se napajali s CFL energijo, ki jo lahko zgradi samo tovarištvo, pozitivna tekmovalnost in veselje do športa.

Ko gledamo, kako je skozi leta rastel in se izoblikoval resničen community, prava CFL družina, smo lahko zares srečni in ponosni.
Draga družinica, dragi člani CFL, pazite nase, ostanite zdravi in veselimo se, da bomo kmalu spet skupaj.

Naslov
Šmartinska c. 106
Telefon
+386 70 658 112
Odprto
PON - PET: 6.30 - 21.30, SOB: 17.00 - 19.00
E-pošta