fbpx
5. OBLETNICA REEBOK CROSSFIT LJUBLJANA IN PREDNOVOLETNO DRUŽENJE

5. OBLETNICA REEBOK CROSSFIT LJUBLJANA IN PREDNOVOLETNO DRUŽENJE

Zabavno in prijetno je bilo včeraj, kot zna biti vedno pri nas. Veliko število članov in prijateljev RCL se je zbralo in po nadvse živahni tekmi smo nazdravili preteklim petim letom in prihajajočemu novemu. V teh petih letih se je v centru RCL rodilo nešteto čudovitih zgodb, rodila so se prijateljstva, ljubezni, priča smo bili zarokam, porokam, veselili smo se novim malim članom, skupaj smo proslavljali osebne zmage, se tolažili ob manj srečnih trenutkih in si stali ob strani v življenjskih prelomnicah.

V centru Reebok CrossFit Ljubljana se zbira neverjetna energija pozitivnih ljudi, ki se odraža na številnih aktivnostih, ki so že zdavnaj presegle okvirje našega gyma, saj se kot družina skupaj odpravljamo na počitnice, smučamo, gremo na morje, na potovanja, tekaške, motociklistične odprave, na maratone, izzive doma in v tujini, na tekmovanjih navijamo za naše tekmovalce, kar nekajkrat smo že osvajali naše vršace, se ob sončnem vzhodu povzpeli na Triglav, skupaj smo redni darovalci krvi in skupaj vzpodbujamo drug drugega, da smo še boljši.

Pri tem imajo pomembno vlogo tudi naši trenerji, ki se skozi leta stalno strokovno usposabljajo in so s svojim znanjem in izkušnjami vselej na voljo članom tako pri vadbi, kot nasvetih o prehrani in nasploh zdravem življenju.

In ob vsem nikoli ne pozabljamo, da je v našem okolju veliko ljudi, ki jim sreča ni bila naklonjena in potrebujejo pomoč. Tako od samega začetka delovanja centra RCL organiziramo številne akcije v katerih smo zbrali in razdelili preko 16.000 EUR denarne pomoči, sodelovali pri štipendiranju otrok iz socialno šibkih družin, pomagali pri plačilu stroškov dijaških domov, šolske prehrane, plačevali položnice, ki jih družine niso zmogle poravnavati, darovali oblačila, obutev, hrano, gospodinjske aparate, otrokom z inštrukcijami pomagali pri premagovanju šolskih obveznosti, jim stali ob strani in pomagali ko so se znašli v stiski zaradi nasilja v družini, … Priča smo bili neštetim žalostnim zgodbam in priča smo bili številnim, pri katerih smo pomagali, da so dobile srečen konec. V mnogih akcijah smo z roko v roki sodelovali s srčno in požrtvovalno Anito Ogulin in njenimi kolegi iz ZPM MP in včeraj se nam je gospa Anita pridružila in nas razveselila s simboličnim darilom. Dobili smo punčko, ki ponazarja naše 5-letno sodelovanje in sedaj imamo novo članico, ki ji bomo skrbno izbrali ime. In tudi včeraj smo bili dobrodelni in s srečelovom, za katerega so dobitke prispevali naši člani in prijatelji, zbrali 900 EUR tako, da bomo skupno s 1.100 EUR, ki smo jih zbrali na preteklem WOD maratonu, družinam v socialni stiski prispevali 2.000 EUR, s katerimi jim bomo vsaj malo polepšali praznične dni.

Hvala dragi člani in hvala vsem prijateljem, ki nas vsa ta leta spremljate, podpirate naše ideje in akcije ter živite z nami. Veselimo se vseh naših bodočih skupnih uspehov, zadovoljstev in zmag 🙂
p.s. smo omenili super sladke dobrote, ki so jih pripravili naši člani 🙂

Naslov
Šmartinska c. 106
Telefon
+386 70 658 112
Odprto
PON - PET: 6.30 - 21.30, SOB: 17.00 - 19.00
E-pošta