fbpx

24-URNO DOBRODELNO VESLANJE

26. 5. 2017 SE NAM PRIDRUŽI NA 24-URNEM DOBRODELNEM VESLANJU

Sodelujoči bodo s svojimi ekipami v 24 urah na dvoranskih veslačih C2 poskušali preveslati čim več kilometrov, ki bodo na koncu tudi osnova za donacijo, in sicer 1 km = 1 €.
Zbrana sredstva bomo tudi tokrat namenili družinam v socialni stiski in v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Moste Polje ter gospo Anito Ogulin poskrbeli, da bo šel denar v prave roke, torej tistim, ki ga nujno potrebujejo.

Letos bomo veslali kar na 7 veslačih C2, pokroviteljstvo nad njimi pa so prevzeli Avant Car, Bayer, BMW, Casa Bar, Malalan, Ski servis Strel in Spinalis, ki bodo na koncu doniral »odveslani« znesek, prispevali pa bodo lahko tudi vsi sodelujoči in obiskovalci dogodka.

V ekipah boste lahko sodelovali vsi, tako člani RCL, prijatelji, sodelavci, ki bodo imeli priložnost za teambuilding, družinski člani in vsi, ki bi želeli na simbolični način prispevati za dober namen. Ves čas pa bo v pripravljenosti tudi ekipa RCL, da pomaga drugim ekipam. V trajanju dobrodelne akcije bomo v RCL poskrbeli tudi za to, da se bo ves čas dogajalo še kaj, kar bo sodelujočim pomagalo preveslati 24 ur.

Lani je v izzivu 24-urno dobrodelno veslanje sodelovalo preko 140 veslačev, med njimi številni prijatelji iz sveta športa, medijske osebnosti, skratka ljudje dobre volje. K organizaciji in izvedbi letošnjega dogodku ste vabljeni vsi, ki želite po svojih močeh prispevati za dober namen!

#24urveslaca

Naslov
Šmartinska c. 106
Telefon
+386 70 658 112
Odprto
PON - PET: 6.30 - 21.30, SOB: 17.00 - 19.00
E-pošta