fbpx
12-URNI DOBRODELNI WOD MARATON

12-URNI DOBRODELNI WOD MARATON

Naš prvi decembrski event,12-URNI DOBRODELNI WOD MARATON smo uspešno zaključili

V soboto, 9.12.2017 od 10.00 do 22.00 je vsako uro v gymu potekal nov WOD, sodelovali so lahko vsi ljudje dobre volje, ki radi skrbijo tudi za zdravo življenje, prispevek za vsak WOD je bil 3EUR, vsakdo je lahko opravil več WOD-ov in na koncu smo zbrali 1000 EUR!
Z njimi bomo v sodelovanju z gospo Anita Ogulin in Zpm Moste Polje v projektu “Volja vselej najde pot”, pomagali prebroditi socialno stisko družin, ki jim življenje ni vselej naklonjeno in jim za malenkost polepšali mesec, ki je za nas vesel in poln lepih dogodkov.
In včerajšnji dan je bil resnično lep, saj se je v našem gymu ponovno zbralo veliko število naših članov, prijateljev, tudi prijateljev iz drugih gymov, sorodnikov, kolegov, najbolj pa smo se razveselili našega podmladka, ki je že od vsega začetka del našega gyma in malih telovadcev, ki so se smelo vključili v trening skupine in pokazali, da so tako kot njihovi starši tudi oni odločeni, da bodo ves čas pridno migali in skrbeli za zdravo življenje. Posebej moramo seveda omeniti našega Jako, ki je oddelal vse WOD-e včerajšnjega maratona in tudi nesebično prispeval v dobrodelni lonček, pa Vlado Petek in njegov Svetu RE, ki je podvojil znesek dobrodelnih prispevkov enega od WOD-ov. Hvala Pekarna Grosuplje, Tvojih 5 minut in vsem “pekom”, ki so nas včeraj okrepili s svojimi domačimi dobrotami.
In hvala še 1x vsem, ki ste sodelovali, prišli iz vseh krajev Slovenije, da smo skupaj lahko naredili nekaj lepega, dobrega in si predvsem izmenjali obilo pozitivne energije. Zahvala gre tudi našim trenerjem, ki so poskrbeli, da dobrodelni WOD-I niso bili le zabavni 😉
Uffff, ne skrbi nas za leto, ki prihaja Veselimo se vseh novih druženj, novih izzivov in ne bomo pozabili na dobrodelnost.

Naslov
Šmartinska c. 106
Telefon
+386 70 658 112
Odprto
PON - PET: 6.30 - 21.30, SOB: 17.00 - 19.00
E-pošta