fbpx
Vabimo na 7. dobrodelno 24-urno veslanje

Vabimo na 7. dobrodelno 24-urno veslanje

Letos organiziramo že sedmo 24-urno dobrodelno veslanje, ki se bo v športnem centru CrossFit Ljubljana pričelo v petek, 17.maja 2024 ob 15. uri.

Na sedmih dvoranskih veslačih C2 bodo sodelujoči poskušali preveslati kar največ kilometrov, ki bodo na koncu osnova za donacijo pokroviteljev posameznih veslačev, dobrodelno pa bodo lahko sodelovali tudi obiskovalci in podporniki naše akcije.

Sredstva že tradicionalno namenjamo otrokom iz družin v socialni stiski v projektu VERIGA DOBRIH LJUDI, v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Moste Polje.

VSAK METER ŠTEJE, v veslaške ekipe pa vabimo tako člane CFL, kot tudi prijatelje, sodelavce in vse, ki želijo prispevati za dober namen tudi na simboličen način. Zavedamo se naraščajoče stiske ljudi, zato k organizaciji in izvedbi dogodka vabimo vse, ki želite po svojih močeh prispevati za dober namen, tudi tiste, ki boste z donacijami ali izdelki, hrano, pijačo in vzpodbudo pomagali pri tem, da bodo veslači vseh 24 ur vzdržali tempo in preveslali čim več kilometrov.

CrossFit Ljubljana se nahaja na Šmartinski 106 v Ljubljani. Vstopite skozi skrajni desni vhod stavbe (ob lokalu) ali skrajni levi vhod, če vstopate s strani Mercator centra. V primeru, da se avtomatska vrata ne odprejo, pozvonite na zvonec, ki se nahaja na levi strani vrat in počakajte. Nato se spustite po stopnicah navzdol in sledite znakom CrossFit Ljubljana.

Parkirni prostori so na voljo pred stavbo in pri Mercator centru (brezplačno do 2 uri).

Prostovoljne prispevke, ki bodo namenjeni projektu Veriga dobrih ljudi, lahko donirate tudi preko QR kode ali nakazila na:

ZVEZA PRIJATELJEV MLADINE LJUBLJANA MOSTE POLJE
PROLETARSKA CESTA 1, 1000 LJUBLJANA
IBAN: SI56 3300 0000 1303 865
BIC: HAABSI22
KODA: CHAR
NAMEN: Dobrodelno veslanje
SKLIC: SI00   526
 

Veselimo se ponovnega srečanja s prijatelji, ljudmi dobre volje in vsemi, ki želijo pomagati.

Naslov
Šmartinska c. 106
Telefon
+386 70 658 112
Odprto
PON - PET: 6.30 - 21.30, SOB: 17.00 - 19.00
E-pošta