fbpx

Dragi član, draga članica, dragi prijatelj RCL, pred pričetkom poletja te vabimo na posebni dogodek, ki ga bomo pripravili prav zate!

REBOK CROSSFIT LJUBLJANA

OBSTACLE CHALLENGE

S PIKNIKOM

Skozi ves dan se bodo vrstili zanimivi dogodki, zabavne igre, pa tudi tekmovanja ne bodo izostala, saj sta na prizorišču tudi košarkaško in odbojkarsko igrišče.

Ker je med nami veliko pogumnih pustolovcev, bo za najbolj smele organiziran Reebok CrossFit Ljubljana Obstacle Challenge.

Čaka vas proga dolžine cca. 12 km, polna najrazličnejših ovir in presenečenj, na katera ne bi niti pomislili, a saj veste, s skupnimi močmi zmoremo vse. Pa vendar, nekaj namigov za najbolj radovedne: skok z mostu, zidanica, avstralski kravl….vse podvige in uspehe pa bomo preko celega dne seveda tudi nagrajevali.

Prizorišče je zagrajeno in odmaknjeno od prometne ceste tako, da se bodo lahko otroci nemoteno igrali, starši pa brez skrbi uživali v druženju.

Najbolj zagreti, ki se istega dne ne boste želeli vrniti domov, lahko na prizorišču tudi prespite (prinesite spalne vreče ali šotore)

KDAJ:
sobota, 14. 6. 2014

KJE:
Straža pri Novem mestu

KDO:
Člani in njihovi najbližji (otroci & partnerji)

PRISPEVEK:
12€ (otroci in partnerji po 4€)

Glede prevoza se bomo skoordinirali teden dni pred eventom.

Za jedačo in pijačo bo seveda poskrbljeno!

ČIMPREJ SE PRIJAVI NA RECEPCIJI RCL (Žan)

Naslov
Šmartinska c. 106
Telefon
+386 70 658 112
Odprto
PON - PET: 6.30 - 21.30, SOB: 17.00 - 19.00
E-pošta