fbpx

Prednovoletna tekma s srečelovom in druženjem je za nami (oziroma ne za vsemi, ker eni še kar rajajo).

Na tekmovanju se je pomerilo 6 ekip, pod vodstvom naših trenerjev, rezultati pa so bili zelo izenačeni.

Članov nismo obdarili, smo pa darila namenili za srečelov, z izkupičkom od prodanih srečk pa bomo pomagali mami treh malčkov, ki se je ob svoji bolezni in bolezni otrok, sama znašla v težki finančni situaciji. Darila za srečelov so ob RCL in Reeboku, prispevali tudi naši člani in prijatelji. Med lepimi nagradami je bil tudi vikend najem avtodoma (Turistična agencija – Turisticum / www.turisticum.eu), Ice-Watch / Malalan Mladi, izdelki L’Oreal, Philips… – prisrčna hvala vsem, tako tistim, ki ste prispevali nagrade, tako vam dragi člani, ki ste kupili srečke. Skupaj bomo mladi družini vsaj malo polepšali praznične dni.

Zahvalili smo se tistim, ki so v letošnjem letu pomagali graditi našo CF in BC skupnost in prispevali k super vzdušju v centru Reebok CrossFit Ljubljana. Spet so se izkazali mojstri in mojstrice peke, manjkal ni niti tradicionalni burek (Burek-dostava.com). Čestitali smo Saški za izvrsten rezultat na CF tekmovanju v Zagrebu, Božo je absolutni zmagovalec z, v gymu pridobljeno, najlepšo brazgotino.

Druženje je bilo prijetno in kar nismo se mogli posloviti tako, da vsi že nestrpno pričakujemo petek, 26.12. ob 20., ko se v centru (čez Tromostovje, druga hiška desno), dobimo na stojnici pri “naših” Jezerških; na sporedu pa bo WOD: AMRAP Kuhanček in Šmorn.

Naslov
Šmartinska c. 106
Telefon
+386 70 658 112
Odprto
PON - PET: 6.30 - 21.30, SOB: 17.00 - 19.00
E-pošta