fbpx

Praznični december je bil poln lepih doživetij, pa tudi obilice dobrot, ki so pustile kar nekaj posledic na naših postavah ter nas do neke mere iztirile iz običajnega vadbenega ritma.

Veliko vas je izrazilo željo, da se znova skupaj lotimo bolj zdravih prehranjevalnih navad ter skupaj z redno vadbo pripomoremo k temu, da bomo kos fizičnim in psihičnim naporom.

Izpeljali bomo šesttedenski izziv »Dobrodelno oblikovanje telesa«. Vsak član bo imel možnost v šestih tednih, ob treh natančnih meritvah (telesna teža, delež maščob, delež mišične mase…), pod budnim očesom in ob navodilih trenerjev, oblikovati telo ter izpopolniti svoje znanje o prehrani ter njenem vplivu na zdravo življenje in vadbo. Na vaše elektronske naslove vam bomo pošiljali praktične nasvete, koristne članke in pripravili tudi predavanje o zdravem načinu prehranjevanja, vi pa nam boste poslali svoje recepte in fotke zdravih obrokov, ki jih bomo objavili na FB profilu RCL.

Ob simbolični “štartnini” (3 EUR) ter izgubljenih kilogramih in procentih maščobe, ki jih bo vsak z veseljem pretvoril v evre (kg, % = 1 EUR), bomo na koncu celoten znesek ponovno namenili za pomoč družinam v stiski, kar je sedaj že stalnica naših akcij.

Na sodelovanje v tem izzivu se prijavite na naš elektronski naslov [email protected], štartnino pa poravnate na recepciji centra. Prve meritve bodo potekale v prihajajočem tednu, v ponedeljek, od 16.30 do 17.00 ter od 18.30 do 19.30, torek in četrtek pa od 16.45 do 17.45 ter od 18.45 do 19.30.

Se vidimo na treningu!

Naslov
Šmartinska c. 106
Telefon
+386 70 658 112
Odprto
PON - PET: 6.30 - 21.30, SOB: 17.00 - 19.00
E-pošta